follow

saya tak harap awak rindukan saya tapi saya harap awak tak lupakan saya ^_^ just follow my blog..thankzz :))

Saturday

~u think~

semalaman kot sy bersama awak..haiissshh..teringat time kite dulu2..sedeyh happy semua ad..tpi sy happy sngat semalam dpat jmpe awak..borak2 ngan awak..tngok muke awak..semua nye la..awak rase2 bile bile dpat rase smua ni lagi eak.. hati kate syg..tapi ego tetap ad..aiisshh..nk buang ego cmne ni..ya allah..nurwahidayah binti ahmad pleass be profesional..cemburu perkara bease tpi harus sebab cemburu jgk benda yg kite nk melayang..awak2..awak syg sy x..? msti awak jwab x kn..yela,sy kn selalu je sakitkn hati awak,,buat awak mrah..huurrmm.. awak ckp sy ramai peminat la pe la..pdahal x pun..dorang je yg da contact sy..tpi x amik x kesah pun..sikit pun x lyan lain la klau dak2 zaman skola sy dulu..sy rase cemburu awak lg kuat dari sy kot..so sy nk la lpas ni bukak buku baru..xpyah la tuduh2 sy ke..? cakap sy ad bf ke..? smua tu xad pun..bf2 sy x ad pun..sy single n single..sebab kn bnyak kali d permainkn..sy rse sy nk tnggu awak..smpai awak trima sy balik..xksah la brape lame pun sy nk kne tnggu kn..awak2..masih ad harapan ke kite nk bersatu smula..hurrrmm..tngok care awak mcm nothing je..tpi x pela..sy akan tnggu awak jgk smpai bile2..mnx maaf atas segalanya ok...sy tetap syg awak smpai bile2..

Adakah itu akan berulang kembali...

JAM TANGAN → Tanda mengingati setiap masa dan waktu,
CINCIN → Tanda ikatan kasih yang abadi,
GELANG → Tanda mesra,
RANTAI LEHER → Ikatan cinta yang perlu perhatian,
SUBANG → Tanda penghargaan dan penghormatan,
KASUT → Sentiasa mengambil berat/prihatin,
PAKAIAN/KAIN → Semoga kasih berkekalan dan dekat selalu,
PAYUNG → Tanda kasih dan sentiasa ingin melindungi,
MINYAK WANGI → Tanda cinta,
BINGKAI GAMBAR → Sentiasa merindu dan tak ingin berjauhan,
BUKU → Bersifat terbuka dan bertolak ansur,
BUNGA → Tanda perkenalan dan tanda sayang,
COKLAT → Semanis cintamu,
LAGU/CD/KAD UCAPAN → Mengabadikan cinta dan kenangan,
SEJADAH DAN AL-QURAN → Tandanya kekasihnya itu menyayanginya dunia dan akhirat,
HANDPHONE → Tandanya kau jangan lari dari ku!! Aku akan mencari mu walau dimanapun (melainkan kalau handphone itu ditutup),

Tetapi hadiah yang paling di nanti²kan oleh setiap perempuan adalah..

MASUK MEMINANG dan NIKAHI dia → Tandanya dia serius n betul² ikhlas mencintai kamu..